Миронівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1



Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Січень » 20 » Профорієнтація. Цікаві зустрічі
11:52
Профорієнтація. Цікаві зустрічі

    Київський національний університет культури і мистецтв продовжує приймати у своїх стінах майбутніх абітурієнтів з усіх куточків України. Сьогодні 18.01.2017р до вишу завітало майже п’ятсот одинадцятикласників серед яких були учні одинадцятого класу нашої Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. Після поживного сніданку учні долучилися до пізнавальної екскурсії університетом, яку провели представники профорієнтаційного штабу «Абітурієнт-2017». На кожному з факультетів КНУКіМ викладачі розповіли молоді про насичені студентські будні та великий вибір цікавих і перспективних спеціальностей. Провели насичену екскурсію коридорами та аудиторіями закладу, познайомили з усіма особливостями навчання на різних кафедрах та факультетах, продемонстрували море сучасних засобів та пристосувань, обладнання в аудиторіях. Наприкінці екскурсії та знайомства з навчальним закладом майбутні абітурієнти мали можливість познайомитися з Михайлом Поплавським, де він ділився власним життєвим досвідом, задати йому запитання та отримати поради з власного досвіду.

«Віра в себе – половина успіху. Інша половина – дії. Сьогодні люди досягають успіху завдяки здоровим творчим амбіціям, характеру та волі до перемоги. Щоб отримати мінімум, потрібно бажати максимум. Атакуйте життя, вмійте брати відповідальність на себе, не бійтесь ставити високі цілі.

Ваш успіх починається з вас, з вибору улюбленої професії. Я свого часу пройшов довгий шлях, поки «знайшов себе». Десять поразок варті однієї перемоги. Життя любить наполегливих.

Університет культури є національним по формі, змісту, а головне по духу. Ми постійно розвиваємось, йдемо вперед і з кожним роком пропонуємо своїм студентам все більше нових можливостей. Запрошую вас до нашої університетської родини!» – сказав Михайло Михайлович.

Учні залишилися приємно вражені надзвичайними аудиторіями для навчання та практики, їх обладнанням та привітним, щирим та відкритим спілкуванням з викладачами та студентами вузу. 

 

 



 

Переглядів: 389 | Додав: tanya@@ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
ДОПОМОЖЕМ
ВІЙСЬКУ

Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz